Lue bitdefender free kokemuksia

      Comments Off on Lue bitdefender free kokemuksia

Tähän artikkeliin on koottu bitdefender free kokemuksia maksuttomasta Bitdefender-sovelluksesta. Bitdefender tarjoaa loistavia ominaisuuksia myös maksuttomalla versiollaan, vaikkakin siihen liittyy toki myös joitakin rajoituksia verrattuna maksulliseen bitdefenderiin. Tästä syystä kannattaakin lukea bitdefender free kokemuksia, jotta voisit varmistaa, onko maksuton versio sopiva vaihtoehto juuri sinulle vai sopisiko maksullinen versio sittenkin paremmin. Kerromme artikkelin alussa lyhyesti ja ytimekkäästi bitdefender freen erityispiirteistä. Tämän jälkeen kerromme, millaisia asiakaskokemuksia bitdefender on saanut ja mistä näitä asiakaskokemuksia on mahdollista löytää.

Bitdefender freen erityispiirteitä

Bitdefender on monen mielestä yksi parhaista tarjolla olevista virustorjuntaohjelmista, ja sen maksutonkin versio yltää alansa parhaimmistoon. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Bitdefenderin ilmaisversioon liittyy joitakin rajoituksia verrattuna maksullisiin versioihin. Tämä kyllä pätee myös muihin maksuttomiin virustorjuntaohjelmiin. Maksuttomasta versiosta puuttuu esimerkiksi palomuuri, ransomware-suojaus sekä suojattu selain. Puutteistaan huolimatta Bitdefender Free tarjoaa reaaliaikaista suojausta Windowsilla, mutta kannattaa huomioida, ettei sitä ole saatavilla ihan kaikissa maissa. Windowsin lisäksi maksuton versio on saatavilla Androidille ja macOS:lle. Maksuton versio sisältää kuitenkin virusskannauksen ja Windowsille reaaliaikaisen suojauksen sekä verkkosuojan. Bitdefenderiin tutustumisen voikin aloittaa riskittä sen free-version kautta, ja jos tuntuu, etteivät sen ominaisuudet ihan riitä omaan käyttöön, on ohjelma helppo päivittää tarvittaessa maksulliseen versioon.

Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia - Lue bitdefender free kokemuksia

Asiakaskokemuksia bitdefender freestä löytyy esimerkiksi erilaisilta keskustelupalstoilta, kuten suomi24.fi-palstalta. Tälle palstalle kannattaa suunnistaa, jos haluat keskustella virustorjunnasta. Silloin kannattaa suunnata sopiviin keskustelunaloituksiin, joita voit etsiä esimerkiksi palstan näppärällä haku-toiminnolla. Toisaalta palstalla kannattaa myös huomioida, että kaikki käyttäjät eivät välttämättä ole sitä mitä he väittävät olevansa ja että anonymiteetin varjolla on mahdollista sanoa sellaisiakin asioita, joita ei välttämättä kasvokkain tulisi sanoneeksi. Myös keskustelijoiden tarkoitusperät saattavat vaihdella. Kun palstalla vieraileva lukija tiedostaa tämän ja lukee keskustelupalstoilta löytyviä asiakaskokemuksia tietynlaisten suodattimien läpi, ovat keskustelupalstat melko hyviä asiakaskokemusten lähteitä.

Trustpilot on toinen oivallinen kanava tähän tarkoitukseen. Trustpilotin arvosteluiden takana ovat oikeat kokemukset, joilla on väliä. Bitdefender on saanut Trustpilotissa lähes 6 000 arvostelua ja yleisarvosanan hyvä, 4/5 tähteä. 71 % arvostelun jättäneistä käyttäjistä on antanut palvelulle arvosanan erinomainen, 7 % arvosanan hyvä, 3 % arvosanan keskitasoinen, 4 % välttävä ja 15 % arvosanan huono. Bitdefenderiä on kehuttu esimerkiksi siitä, että se tarjoaa upeaa virusturvaa ja uskomattoman hyvää asiakaspalvelua. Kannattaa tietysti huomioida, että palautteet koskevat itse bitdefenria – ei siis pelkästään bitdefender freetä.